project

Audi Q5

Deze jonge Audi Q5 is bij ons in onderhoud. Hierdoor blijft de lak en coating in topstaat. Ook het interieur blijft fris omdat de auto maandelijks uitgebreid gedetailed wordt.

Eerste behandeling
Voorafgaand aan de onderhoudsdienst krijgt elke auto een uitgebreide detailbehandeling. In dit geval is gekozen voor een volledige keramische coating. Na een zorgvuldige handwas waarbij het exterieur en de wielen gereinigd zijn hebben we het exterieur van de auto uitgebreid op imperfecties, krassen en swirls. We kiezen voor een 2-staps polijstbehandeling waardoor de meeste imperfecties uit de lak zijn gehaald. 

Wielen
Tijdens de exterieurbehandeling zijn de wielen uitgebreid gereinigd. Hierbij horen uiteraard ook de banden en wielkasten. Opgehoopt vuil wordt zorgvuldig verwijderd uit de wielkastranden en de velgen worden ontdaan van remstof, teer en ander vuil dat zich in de loop van de tijd heeft opgehoopt.  

Onderhoud
Nu de auto in topstaat is gebracht wil de eigenaar hem graag zo houden. Met het onderhoudsabonnement halen we de auto een keer per maand op, reinigen en verzorgen we deze, en brengen we hem na de behandeling weer terug. Zo heeft de klant zonder omkijken elke maand weer een schone auto. Hierdoor hoeft de coating ook niet na twee jaar vervangen te worden: tijdens de onderhoudsbeurten wordt deze gereconditioneerd waardoor de slijtage minimaal is. 

werkzaamheden