Premium Wash

Voor- & Na foto van exterieur Fiat 500

Het exterieur van uw auto weer als nieuw

Met onze premium wash service wassen wij uw auto volledig met de hand. Hierdoor voorkomt u krassen die door de wasstraat veroorzaakt worden en weet u zeker dat uw hele auto wordt gewassen. Deze service wordt het meest gekozen door klanten die recent een wash & wax of een exterieur detail service door ons hebben laten uitvoeren. Met een premium wash kan uw auto er weer tegenaan.

Prijzen

Ontdek wat de Premium Wash voor uw auto kost

Met onze premium wash maakt u voordelig kennis met onze diensten. Uw auto wordt met de grootste zorg professioneel gereinigd van buiten. Er wordt geen extra bescherming aangebracht. Vandaar dit deze service met name gekozen wordt door klanten die een bescherming (wax of ceramische coating) hebben laten aanbrengen. Dan is de eerste een premium wash namelijk voldoende om de auto weer helemaal schoon te krijgen.

Klein

(Volkswagen Polo, Fiat 500)

€50 - €80

Gemiddeld

(Mercedes E-Klasse,

€80 - €110

Groot

(BMW X5, Ford Ranger )

€110 - €140
Uiteindelijke prijs is afhankelijk van de staat van de auto, de grootte en de mate van vervuiling.

Het proces

Ontdek hoe we uw auto professioneel poetsen tijdens de premium wash

Tijdens de premium wash wassen wij uw auto in verschillende stappen. Door stapsgewijs te werk te gaan wordt geen enkel exterieurdetail vergeten en bent u verzekerd van het beste resultaat.

1

Afspuiten van de auto

Uw auto wordt afgespoten om het eerste vuil te verwijderen. Door zoveel mogelijk vuil te verwijderen zonder de auto aan te raken, heeft het geen kans de carrosserie aan te tasten.

2

Voorwassen

We wassen de auto voor. Dit doen we door de auto in spuiten met actieve foam die vuil losweekt of laat oplossen. Door de reinigende werking van het foam komt zelfs hardnekkig vuil als teer los van de autolak.

3

Velgen

De velgen reinigen we als eerst. Deze zijn vaak het viest en bevatten het meeste vuil. Door deze als eerste te wassen weten we zeker dat het vuil van de velgen niet op de net gewassen auto terechtkomt. Uiteraard reinigen we ook de banden en wielkasten.

4

Auto wassen

De auto wordt gewassen met verzorgende shampoo die lichte krasjes verhult en glas van de lak herstelt. Voor het wassen wordt gebruikt van professionele technieken om uw auto veilig te wassen zonder kans op schade.

5

Afdrogen

Na het wassen met de hand wordt de auto volledig afgedroogd. U krijgt de auto terug zonder druppels die lelijk opdrogen. 

6

Spraywax

Na het drogen wordt de auto ingespoten met spraywax. Deze wax blijft afhankelijk van de omstandigheden enkele weken zitten. De wax voorkomt het aanhechten van vuil en versterkt de glans van de lak.

Het maakt niet uit hoe vies uw auto is. Of u hem nou vorige week of tien jaar geleden voor het laatst gewassen heeft. Wij helpen je graag om uw auto weer in topstaat te brengen en u dat nieuwe autogevoel weer te laten ervaren.

Enkele van onze andere meest populaire diensten:

Interesse? Maak een afspraak

Doe in 3 Simpele stappen een aanvraag

Klantervaringen

Deze klanten gingen u voor