Haal- en Brengservice

Vaak inbegrepen bij het auto detail pakket. Nooit teveel moeite.

Haal en breng service SIGNA Detailing Limburg
Haal- en Brengservice door SIGNA Detailing Limburg

Altijd dichtbij

Beschikbaar in heel Limburg

Met onze haal- en brengservice bent u tijdens uw auto detailing service van alle gemakken voorzien. Wij halen de auto bij u op op de afgesproken tijd en plaats en leveren hem weer bij u af in nieuwstaat. Met onze haal- en brengservice ontzorgen wij onze klanten volledig gedurende het hele auto detailing proces. 

Het maakt niet uit hoe vies uw auto is. We zijn in de jaren dat we werkzaam zijn in de auto detailing wereld wel wat gewend. Of u uw auto dus nou vorige week of drie jaar geleden voor het laatst gewassen hebt, We helpen u graag door uw auto de aandacht en zorg te geven die hij verdient.

Enkele van onze andere meest populaire diensten:

FAQ

Veelgestelde vragen over onze haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice is in het leven geroepen voor iedereen die gemak belangrijk vind. Door tijdens het hele proces van a tot z te ontzorgen maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

Wat kost de haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice zit vaak inbegrepen bij ons aanbod wanneer u kiest voor een auto detailing service. Is deze niet inbegrepen is de prijs €25 + €0,50 per km. Dit wordt berekend aan de hand van de kortste route via Google Maps.

Wat is de maximale afstand voor de haal en brengservice?

Wanneer de haal- en breng service is inbegrepen bij uw auto detailing pakket is de maximale afstand 30 km van onze werkplaats. Grotere afstanden zijn mogelijk tegen een meerprijs per km.

Wat zijn de voordelen van onze haal- en brengservice?

Het grootste voordeel van onze haal- en brengservice is gemak. U heeft geen enkel omkijken naar het hele proces. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw als-nieuwe auto wanneer wij hem op het afgesproken moment weer terugbrengen. 

Wat zijn de nadelen van onze haal- en brengservice?

Wanneer wij uw auto met de grootste zorg onder handen nemen zorgen we ervoor dat elk detail klopt. Er word geen enkele moeite bespaard om uw auto in topconditie te krijgen. Wanneer u uw auto komt ophalen op locatie ervaart u het best uw als-nieuwe auto. Wanneer u gebruik maakt van onze haal- en brengservice zullen we de weg op moeten. Dit kan leiden tot, afhankelijk van de omstandigheden, bepaalde mate van vervuiling. Uiteraard doen we onze best om uw auto to schoon mogelijk aan u te presenteren. Echter kan het zijn dat u auto niet meer zo schoon is als wanneer hij onze werkplaats verliet.

Interesse? Maak een afspraak

Doe in 3 Simpele stappen een aanvraag
photo 1607860107890 1e00d3d6772d