Full detail

Volledige reiniging

Jouw auto weer helemaal fris. Onze full detail service is een combinatie van onze Wash & Wax en Basis Interieur Reiniging. Zo ben jij verzekerd van een auto die voelt aslof hij zo uit de showroom komt. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

gebruikte auto

225 vanafprijs
  • Grondige handwas
  • Kleibehandeling
  • Chemische decontaminatie
  • Sofzuigen
  • Afstoffen

de voordelen

showroomstaat

keramische coating beschermt tegen UV-straling, zure regen, zout, teer en meer.

onderhoud

De hydrofobische eigenschappen zorgen voor eenvoudig onderhoud.

unieke glans

Een keramische coating zorgt voor een diepe, glas-achtige glans.

jouw auto als nieuw

Wanneer je door ons een keramische coating laat aanbrengen op je auto brengen wij deze eerst weer in nieuwstaat. Door de lak volledig te decontamineren, kleien én polijsten voelt deze weer als nieuw. De glans is weer hersteld zoals hij ooit uit de fabriek kwam. De glascoating heeft een standtijd van maar liefst ruim 2 jaar bij correct onderhoud.

Dit pakket neemt minimaal 3 werkdagen in beslag, afhankelijk van de staat en grootte van de auto.

Het proces

ZO ZIET EEN FULL DETAIL ER UIT

Bij een Premium Wash en Wash & Wax ontvangt u uw auto al schoner dan ooit tevoren. Bij een Exterieur Detail gaan we nog verder en reinigen we niet alleen maar verbeteren we ook. Door het polijsten van de lak verdwijnen lichte krassen, vegen en vlekken en maken we de lak weer spiegelglad. Door het aanbrengen van de juiste bescherming geniet u nog lang na. Met een ceramische coating gegarandeerd tot wel 36 maanden!

1

Afspuiten van de auto

Uw auto wordt afgespoten om het eerste vuil te verwijderen. Door zoveel mogelijk vuil te verwijderen zonder de auto aan te raken, heeft het geen kans de carrosserie aan te tasten.

2

Voorwassen

We wassen de auto voor. Dit doen we door de auto in spuiten met actieve foam die vuil losweekt of laat oplossen. Door de reinigende werking van het foam komt zelfs hardnekkig vuil als teer los van de autolak.

3

Velgen

De velgen reinigen we als eerst. Deze zijn vaak het viest en bevatten het meeste vuil. Door deze als eerste te wassen weten we zeker dat het vuil van de velgen niet op de net gewassen auto terechtkomt. Uiteraard reinigen we ook de banden en wielkasten.

4

Auto wassen

De auto wordt gewassen met verzorgende shampoo die lichte krasjes verhult en glas van de lak herstelt. Voor het wassen wordt gebruikt van professionele technieken om uw auto veilig te wassen zonder kans op schade.

5

Afdrogen

Na het wassen met de hand wordt de auto volledig afgedroogd. U krijgt de auto terug zonder druppels die lelijk opdrogen. 

6

Kleien

Wanneer de auto helemaal is gedroogd wordt de lak gekleid. Hiermee verwijderen we dat met het wassen niet verwijderd kan worden. Dit vuil zie je soms niet, maar voel je wel met je vingertop als je over de lak voelt. Na het kleien is de lak spiegelglad en klaar voor het polijsten.

7

Polijsten

Vervolgens kiezen we in hoeveel stappen we gaan polijsten. Dit hangt af van de kwaliteit, hardheid en staat van de lak. Door het polijsten verwijderen we lichte krassen en swirls (krassen uit o.a. de wasstraat). Door van grof naar fijn te polijsten worden zowel krassen verwijderd als de glans geoptimaliseerd. 

6

Beschermen

Van al dit werk wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Daarom beschermen we de auto in laatste stap met een hoogwaardige wax of ceramische coating. Hierdoor heeft u nog maandenlang plezier van uw gedetailde auto. Bij een ceramische coating is dit gegarandeerd 36 maanden. Is de auto na verloop van tijd toch vies? Vaak is dan een premium wash voldoende om de grootste vervuiling te verwijderen.

Het maakt niet uit hoe vies je auto is. Of je hem nou vorige week of tien jaar geleden voor het laatst gewassen hebt. We helpen je graag om je auto weer in topstaat te brengen.

Enkele van onze andere meest populaire diensten: