FAQ

Vind antwoorden op de meest gestelde vragen op het gebied van onze auto detailing service.

Onze Service

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op. We staan u graag te woord voor vrijblijvend advies en uitleg.

Hoe werkt jullie haal- en brengservice?

Om onze klanten geheel te ontzorgen bieden we een unieke haal- en brengservice aan. Heeft u geen tijd of zin om zelf langs te komen met uw auto? Geen probleem! Wij komen hem graag ophalen en leveren hem weer in nieuwstaat af. Wel zo makkelijk voor u.  Afhankelijk van de gekozen dienst is dit al bij de prijs inbegrepen.

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt tijdens een detail?

Afhankelijk van het soort auto, de mate van vervuiling en het soort vervuiling zijn we tussen de 4 en misschien wel 32 uur bezig met een auto. Na uw aanvraag ontvangt u een concrete tijdsindicatie van het aantal uren dat we nodig zullen hebben om de gewenste diensten uit te voeren. Een Premium Wash kost namelijk aanzienlijk minder tijd dan ons meest uitgebreide dienst, de Full Detail.

Kan ik blijven wachten tijdens een auto detail?

Het is aan te raden om te zorgen dat u na het afleveren van uw auto wordt opgehaald. We zijn in de meeste gevallen namelijk minimaal 4 uur bezig met het detailen of reinigen van uw auto. U bent uiteraard altijd van harte welkom voor een kop koffie. 

Wilt u nergens over hoeven na te denken? Maak dan gebruik van onze Haal- en brengservice.

Is het laten detailen schadelijk voor de auto?

Het door ons professioneel laten detailen van uw auto is nooit schadelijk. In tegendeel: Het beschermt en verlengt de levensduur van de lak van uw auto zelfs. 

Wij maken enkel gebruik van producten en gereedschap van de hoogste kwaliteit. Onze professionals weten wat ze doen en zullen nooit schade aanrichten aan uw auto. Voor elke detail wordt uw auto grondig gecontroleerd op schades. Deze schades zullen we dan ook op voorhand met u communiceren. Zo controleren wij onder andere de lakdikte op alle panelen van de auto. Is uw lak te dun om te polijsten? Dan zullen we dit aangeven zodat u niet voor verassingen komt te staan. 

Interesse? Maak een afspraak

Doe in 3 Simpele stappen een aanvraag
photo 1607860107890 1e00d3d6772d