Koplamp herstel en renovatie

Zijn de koplampen van uw auto dof? Wij herstellen koplampen zodat deze weer helder zijn. Dit ziet er niet alleen weer fris uit, maar is ook veiliger. U verliest namelijk een hoop lichtopbrengst wanneer u blijft rondrijden met doffe koplampen.

Doffe Koplampen herstellen en polijsten SIGNA Detailing Beste Auto Cleaning Limburg

Zijn uw koplampen dof?

Doffe koplampen zien er niet alleen niet mooi uit, ze beperken de lichtopbrengst en kunnen leiden tot APK Afkeur. Het laten herstellen of renoveren van uw koplampen maakt uw auto meteen een stuk aantrekkelijker om te zien. Met meer dan 5 jaar auto detailing ervaring brengen we uw koplampen weer in nieuwstaat. Meer weten over koplampen herstellen? Lees dan verder.

Prijzen

Koplampen herstellen is altijd voordeliger dan koplampen vervangen

Per stuk

Vaste prijs

€60

Per set

Vaste prijs

€100

Hoe werkt koplampen herstellen en renoveren?

Zo maken wij uw koplampen weer als nieuw

1

Grondig Reinigen

Als eerste worden de koplampen grondig gereinigd en ontvet. Dit is nodig om in de volgende stap de koplampen goed te kunnen schuren. Daarnaast helpt het ook de grootste vervuiling al te verwijderen.

2

Opschuren

Tijdens deze stap gaan we de koplamp opschuren. Dit doen we wanneer de koplampen extreem dof zijn tot in wel 8 stappen, van grof naar fijn. Hierdoor verwijderen we het verweerde materiaal en egaliseren we de lens. Aan het einde van deze stap blijft er een egale, niet-vergeelde koplamp over die klaar is voor de volgende stap.

3

Polijsten

Hoewel we eindigen met een zeer fijne korrel, is de koplamp nog niet zo helder als we willen. Daarom gaan we de koplamp in stap 3 polijsten. Ook dit gebeurt weer in verschillende stappen: van grof naar fijn. Zo weten we zeker dat we maximale helderheid en glans bereiken. Na de laatste polijst stap is de koplamp weer net zo helder als toen hij uit de fabriek kwam.

4

Beschermen

Om zo lang mogelijk te genieten van al het werk dat we gedaan hebben, is het van groot belang om de herstelde koplampen te beschermen tegen uv straling. De uv straling zorgt er namelijk voor dat de lens van uw koplamp verweerd en vergeelt. Daarom beschermen we in deze laatste stap de koplampen door een speciale uv-coating aan te brengen. Deze heeft tevens een vuilafstotende werking, zodat de “nieuwe” koplampen zo lang mogelijk in deze staat blijven.

Het maakt niet uit hoe vies uw auto is. Of u hem nou vorige week of tien jaar geleden voor het laatst gewassen hebt. Wij helpen u graag om uw auto weer in topstaat te brengen.

Enkele van onze andere meest populaire diensten:

Voor en Na foto's

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FAQ

Veelgestelde vragen over koplamp herstellen

Heeft u vragen over het laten herstellen? Bekijk hieronder de meestgestelde vragen of neem contact met ons op.

Waarom koplampen laten herstellen?

Heldere koplampen laten uw auto er meteen weer fris en verzorgd uitzien. Maar koplampen herstellen heeft niet alleen cosmetische voordelen; het zorgt ook voor betere veiligheid op de weg. Daarnaast is het laten herstellen van koplampen veel voordeliger dan nieuwe koplampen. 

Wat kost het om mijn koplampen te herstellen?

Het laten renoveren of herstellen van uw koplampen kost €60 per stuk of €100 per set.

Moet ik mijn koplampen laten vervangen?

In de meeste gevallen is het niet nodig om uw koplamp te vervangen. Dan is het laten herstellen van de koplamp voldoende om deze weer helder te maken. Wanneer een koplamp beschadigd is moet een koplamp wel vervangen worden. Dit is namelijk niet te herstellen door ons. 

Waarom zijn mijn koplampen dof?

Koplampen worden dof door zonlicht, zure regen en vuil. Vroeger werden koplampen gemaakt van glas, maar tegenwoordig is dit kunststof. Om het kunststof te beschermen wordt er een speciale coating aangebracht. Naar verloop van tijd kan deze echter verkleuren. Dit is onder andere afhankelijk van de kwaliteit van de koplampen, hoe vaak de auto buiten staat en het klimaat. Door het verkleuren van de koplampen slaat de coating geel uit. Dit ziet er niet alleen niet mooi uit, maar zorgt er ook voor dat de lichtopbrengst lager wordt. Dit heeft weer gevolgen voor de veiligheid en kan zelfs leiden tot apk afkeur.

Kunnen jullie ook beschadigingen repareren in mijn koplampen?

Wanneer de lens van de koplamp gebroken of gebarsten kunnen wij deze helaas niet repareren. De enige optie is dan de lens of de volledige koplamp te vervangen. Heeft u een vervangende koplamp nodig voor uw auto? Neem dan contact op met Bachaus Automaterialen.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Interesse? Maak een afspraak

Doe in 3 Simpele stappen een aanvraag